Dersom du har fulgt med på økonomi, så vil du stadig høre prat om investeringer i det ene og det andre. Det kan handle om aksjemarkedet, kryptovalutaer eller grunderbedrifter for eksempel. Det finnes uendelig med alternativer for hvor du bør plassere dine penger. Rådet er ofte å følge bølgen i markedet. Det er derimot ganske vanskelig, nettopp fordi ingen vet eksakt når den bølgen bryter og markedet faller. Det finnes derimot ingen investeringer der ute i markedet som er helt sikre, og dermed er det litt av et sjansespill. Ser en derimot utenfor de åpenbare kapital investeringer, så finnes det gode muligheter for deg som vet å investere riktig.

En av de aller mest populære investeringene, men som vi nesten glemmer at er en investering, er utdanningen vår. Denne koster ingenting i Norge i skolepenger, med mindre en velger å gå på privatskole. Allikevel vil den koste mye fordi vi sier nei til fulltidsjobber og vi flytter ofte hjemmefra. Spesielt dyrt er det for utenlandsstudenter, men så kan en fort argumentere for at disse også gjør en enda bedre investering enn de som studerer her hjemme. Det handler om at disse studentene får en helt ny opplevelse hva gjelder kultur som tar de med på en reise der de lærer viktige ting om livet. Det å bo langt hjemmefra og bli uavhengig er dessuten helt essensielt i denne alderen, og det er en læringskurve vi alle må igjennom.

Dessverre har det seg sånn at studielånet for de fleste ikke er nok til å betale for studiene. Får en seg ikke jobb med engang, og foreldrene ikke kan bidra, så er det dermed nærmest helt umulig å betjene studiekostnadene, da helst bokostnader og mat. Det er her et lån fra https://www.centum.no kan komme til god hjelp. Forbrukslån advares ofte mot, men det handler først og fremst om at folk ikke er velutdannet innenfor feltet. Med andre ord så vet de egentlig ikke hva de snakker om. De fleste som fører til advarslene om forbrukslån er personer som i utgangspunktet ikke hadde noen intensjoner om å betale tilbake og som i stedet brukte pengene på hodeløse aktiviteter enn nyttige formål som utdanning.

Dersom du ønsker å studere og ser verdien i dette, så lønner det seg faktisk å benytte seg av forbrukslån for dette. Utdanning er nemlig den aller beste investeringen du kan sette pengene dine i. Avkastningen her er mye høyere enn i noen aksje eller valuta du noensinne vil finne. Enhver arbeidsgiver i dag verdsetter at du har en utdanning. Det viser at du har de ferdighetene og den disiplinen som skal til for å lykkes. Velg derfor en utdanning i dag. Det er den beste investeringen du kan gjøre!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *