Studentlivet er den tiden du skal vokse som menneske. Du opplever nye ting, møter nye folk og lærer masse nytt. Men studier er heller ikke gratis, selv om man regner studier for å være gratis i Norge. Du skal finne deg en plass å bo, handle inn dagligvarer og betale strøm, samt at du skal ha masse utstyr til skolebenken. Bøker, skrivesaker, kalkulator også videre. Kanskje planlegges det en utflukt, reise eller en praksis som krever ennå mer av deg.

Studietiden er helt super for alle som opplever den, men det kan også være ganske dyrt. Her skal vi derfor se på noen måter å skaffe seg gratis kunnskap på. Som kan gjøre at du allerede før tiden kan si deg ferdigutdannet og klar for å tjene egne penger.

Internett

På internett finner du all den kunnskapen du trenger. Mobilen er derfor ditt aller viktigste redskap som trenger å bli tatt vare på. Skaff deg best mobilbeskyttelse på https://billigmobilbeskyttelse.no/ slik at du ikke går glipp av kunnskapen. Det er mange kunnskapskilder:

  • Google Workplace
  • Youtube Channel
  • Blogger
  • Gratis kurs på nett

På nettsiden https://billigmobilbeskyttelse.no/ kan du også få et innblikk i hva som skal til for å starte egen nettbutikk, ved å se hvordan de gjør det.

Besteforeldre

Besteforeldre sitter på masse kunnskap. De har opplevd krigens dager og vet hva som skjedde i de forferdelige årene. Dette er ofte kunnskap som dine foreldre ikke har fått, fordi verden var i endring eller at de ikke måtte vite det. Snakk med besteforeldre for enda mer kunnskap.

Biblioteket

Biblioteket er det nærmeste man kommer internett i den virkelige verden. Men man må lese i bøker og lete opp titlene i et arkiv. Her fins stort sett alle bøker som er utgitt gjennom hele historien. Det beste av alt, det er helt gratis å låne bøker på biblioteket.

Reise ut i verden

En av de beste kildene til kunnskap, er å reise ut i verden. Da får man sett at i andre land så har de akkurat de samme verdiene som oss. Vi ønsker oss lykke, frihet og fred. Spesielt det å ha et arbeid er noe folk setter umåtelig høyt. Og jobb i dag er ingen selvfølge, så kanskje du skal ta den utdanning på alvor likevel? Det er kanskje ikke gratis å dra til utlandet, men her får du hvertfall innsikt i andres kultur og språk.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *