Trives du med å utforme hverdagslige rom i hus og hjem, har du kanskje et talent for interiør. Ofte bør man gå for de tingene man liker, selv om andre vil mene noe annet. Interiørdesignere kan tjene godt, og styre sin arbeidsdag nesten som de vil. Interiørdesign handler om å være kreativ, utforske trender og se hva som passer sammen.

Det som er fint med et yrke innen design, er at det aldri fins en fasit. Alle hus og hjem er ulike, og trender kommer og går. Det er opp til deg å skape moten med tapeter for soverom eller veggpynt på spisestua. Dette kan du gjøre ved å ta en utdanning innenfor design.

Din spesialitet

Hva er det som motiverer deg? Er det å innrede stua eller sofakroken? Handler det om å sette sammen møbler og interiør med tanke på miljøvennlighet og bærekraft? Vil du bli kjent for dine mytiske tapeter til soverom som alle vil ha? Valgene er mange, du vet best hva du vil bli.

Hør på den ekte stemmen

Mange hevder at det å lytte til den indre stemmen er det som vil gi deg lykke. Livet er ganske svart-hvitt, men det skal likevel fylles med innhold. Du vet best hva du vil bli, enten det er fotballspiller eller kassadame. Det eneste du må tenke over er hva som skjer om det ikke bli en suksess. Som regel går det helt fint, du fikk en fantastisk reise og gode erfaringer du kan bygge videre på.

Aldri utlært

Det aller beste med norsk utdanning, er at du kan velge om igjen. Det er ikke så farlig om du startet på juss-utdanning fordi foreldrene dine ville det, eller om du vil omskolere deg fra ingeniør til helsepersonell. Man blir aldri utlært og man blir heller aldri for gammel til å lære. Velg tapeter for soverom om det er denne utdanningen du vil gå for denne gangen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *