This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Noen mennesker er på sitt mest kreative når det flyter av prosjekter rundt dem. Kanskje er du en som hopper mellom ulike prosjekter, og gjerne jobber på tre oppgaver samtidig. Eller kanskje du er en som trenger å holde det ryddig og ha orden rundt deg når du skal jobbe. Uansett kan det være en fordel å skape en viss orden på kontoret sitt, gjerne på en kreativ måte.

Kreative løsninger som skaper orden på kontoret
Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan bruke for å skape orden rundt seg. Går du for gjenbruk? Liker du variasjoner, eller vil du helst ha rene linjer og en ren stil? Finn fram kreativiteten din, og lek deg fram. En ting er sikkert – det er mye mer spennende å arbeide når man jobber i et miljø man trives i. Sørg for at rommet du skal bruke, er et rom som gir deg glede.

Bruk gamle syltetøyglass og melkekartonger. Mal dem, pynt dem eller skriv på dem. Fyll tomme glass med morsomme detaljer. Mal dine egne bilder. Lim sammen ulike kartonger eller glass, og lag ditt eget system for de kontortingene du bruker hyppigst. Heng opp morsomme hyllesystem av gamle melkekasser, eller bygg opp en vegg med grønne fruktkurver. Det trenger ikke å være verken dyrt eller kjedelig å holde orden rundt seg.

Shot of colleagues working on their computers while sitting in an officehttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/806118.jpg

Skap orden – Gi rom for større inspirasjon
Når du jobber med dine tre ulike prosjekter, så kan det være godt å rydde bort de fem andre prosjektene. Prøv det selv, og nyt resultatet av å holde mer fokus. Har du mange uferdige prosjekter liggende? Bestem deg for å jobbe med maks tre prosjekter på en gang. Trenger du litt småting for å oppdatere kontoret ditt? Vær smart, kjøp her og spar penger. Eller gå på Finn eller lignende sider og ta en titt på alle de sakene som gis bort. Kanskje er ikke verken økonomi, gjenbruk eller kreativitet et viktig tema for deg? Da kan du velge og vrake blant rene designlinjer hos mange interiørbutikker. Velg den stilen som gjør deg glad!

Snakk samme språk som kontoret ditt
Det aller viktigste når du skal skape orden, er at du lager deg et miljø du kan trives i. Det hjelper ikke med rene og hvite flater, dersom du er en person som er avhengig av å omgi deg med sterke farger og et delvis uorganisert system for å kunne komme i kontakt med skaperkraften din. Det hjelper heller ikke å omgi deg med sterke farger og morsomme detaljer overalt, dersom du er avhengig av en rolig og nøytral atmosfære for å kunne konsentrere deg. Det beste tipset du kan ta med deg på veien er å kaste alle trender og føringer om design og uttrykk bak deg. Spør heller deg selv om hva du trenger for å bli den beste og mest effektive utgaven av deg selv når du er på kontoret og arbeidsrommet ditt. Gå for den stilen!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *