Hvis du er en av dem, som sitter mange timer og jobber enten på kontor i en større virksomhet eller på hjemmekontoret, vet du hvor viktig det er at man sitter komfortabelt, mens man jobber. Kontorstoler gir deg den foretrukne stolen, til den jobben du skal utføre.

 

Kroppen er forskjellig – tenk over valget
Kroppen er som personligheter forskjellig fra person til person. Derfor er det viktig at man tar høyde for det før man velger en passende kontorstol. Flere kontorstoler har flere funksjoner. De han heves og senkes, ryggen kan flyttes fram og tilbake for å lette trykket og de fleste kontorstoler kjører så på hjul, slik at man kan flytte seg fra side til side uten å måtte reise seg.  At stolen har armlen kan også være en viktig funksjon for noen og for andre ikke. Polstring kan også ha en stor betydning for hvordan man sitter.

Tenk over, hvilke krav du har til en stol før du velger en kontorstol.

Det kan bli litt vanskeligere, når kontorstoler skal kjøpes til en større virksomhet, med mange forskjellige kropper og personer. Da er det viktig at man velger en stol med flere funksjoner, som kan tilpasse flest mulige om ikke alle personer i virksomheten.

Office chair at an office desk

 

Skap din egen stil på kontoret
Selv om det selvfølgelig er viktigst at en kontorstol er komfortabel og ergonomisk å sitte i, er det ikke bare det som har betydning for, hvilken stol du kjøper. De fleste har en spesiell stil på kontoret – kanskje det er den klassiske minimalistiske stilen uten store detaljer? Da passer en klassisk svart eller grå kontorstol fint inn. Ønsker man et litt mer fargerikt kontorunivers er en kontorstol i villere farger å foretrekke – hva med en gul, rød eller limegrønn? En knæsj farge, kan også sette litt kontrast på det ellers klassiske, svart/hvite kontoret. Noen liker vanlig stoff og andre synes skinnlooket er finest.

Hos Altistore finner du den kontorstolen, som passer best på ditt eller virksomhetens kontor.

 

Uansett om det er til profesjonelt eller
Uansett om du leter etter en stol til ditt private hjem, som skal brukes til kontoret innimellom, eller om du har et kontor du jobber fra til daglig eller om du leter etter et større antall av kontorstoler til en stor kontororganisasjon – så er det mulig.  Altistore  tilbyr løsninger til både deg som er privatperson og til mindre og større organisasjoner.

 

Profesjonell rådgivning
Valget av en kontorstol kan være et vanskelig valg, derfor kan det være lurt å rådføre seg med en profesjonell om sine krav og behov til kontorstol, slik at man vet at man får den riktige kontorstolen, som lever opp til de kravene og behovene, som er.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *