Studentlivet er ikke hva det engang var. De som startet på studiene sine i 2020 eller i år, har virkelig fått kjenne livets brutale virkelighet. Hele samfunnet er jo stengt ned, noe som ikke har skjedd siden krigens dager. Nei, kanskje vi aldri noengang har følt på denne tilværelsen, der hele bransjer går under.

Men ikke bare er vi alltid optimister, vi har tro på at denne krisen kan snu seg til det bedre. Så har du virkelig gått i kjelleren med denne pandemien, så bør du lese her. Gjør det beste ut av studietiden, så blir den minnerik.

Sett deg noen realistiske mål

Når du setter deg mål blir det lettere å oppnå dem. Bedrifter gjør det med kunderelasjonshåndtering. Men hva er crm for studenter som deg? Det kan være å gå gjennom første studieår med kun toppkarakterer. Det kan være så enkelt som å bestå. Eller det kan være å få nye venner. Kanskje å sette seg et treningsmål kan få gleden tilbake. På samme måte kan du nå målene dine ved å kjenne det som rører seg i byen.

Reis annerledes og nytt

En av de viktigste tingene for studenter er å reise. Oppleve verden og nye kulturer. Det er vanskeligere nå, men hvorfor ikke reise på helt andre måter. Kanskje kan du selv også utvikle en idé hvor du lanserer den nye reisemåten. For det kan godt hende vi må kassere flyene og lage andre transporter i fremtiden. Men foreløpig er Norge ganske lite utforsket, så vi anbefaler å ta med noen få venner på Norgesturné.

Vær sosial på en ny måte

Apropos venner, ja de har man kanskje ikke sett så mye til. Medstudentene vil ikke engang vise seg på Zoom og Teams-møtene. Det er da du skal bruke ditt nye system for å lære deg alle navnene på de nye studentene på kollokviet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *