Du tenker kanskje ikke over det, men gode sko er veldig viktig når du studerer. Når man er på skolen, skal man fokusere på læring, og det er ikke enkelt å fokusere hvis man har sko som klemmer og tær som gjør vondt.

Trend og studier

Mote er viktig for mange studenter, men skolen er kanskje ikke stedet for å vise fram den mest ekstreme moten, enten innen klær eller sko. Det gjelder å kle seg praktisk når man skal studere, for det er tross alt studiene og ikke klærne som er det viktigste. Med dårlig fottøy kan dagene bli tyngre enn nødvendig, for mange studenter går veldig mye i løpet av en dag. Hvis skoene klemmer, kan man sitte med smerter både i føttene, leggene og i ryggen. Gode sko minsker belastningen på både føtter og rygg, slik at man slipper å bli distrahert av smerter.

Trend og fornuft

Woman with shoe sitting outdoors and massaging ankle

Heldigvis finnes det mange moderne sko som også er fornuftige. For eksempel finnes det joggesko i utallige farger og mønstre. Disse skoene er behagelige å gå i, samtidig som de er stilige. Hvis du ikke får tak i stilige sko der du bor, kan du bestille sko på nettet. Der er utvalget mye større, og prisen kan til og med være lavere enn i en vanlig skobutikk. I tillegg er det praktisk å bestille sko på nettet. Som student har du kanskje ikke så mye tid til å løpe rundt i butikkene. Da er det raskere å gjøre innkjøp på nettet.

De beste skoene

Sko er selvsagt ikke alt, og skoene kan heller ikke gjøre deg til en bedre student. Men du merker raskt forskjellen mellom gode og vonde sko. Vonde sko er sko du sitter og tenker på hele dagen. Du tenker på at de klemmer, og at det er vondt å gå og sitte i dem – og de kan skade føttene i lengden. Gode sko er sko du ikke tenker på. Hvis du helt glemmer at du har på sko, da har du funnet virkelig gode sko. Dette er de skoene som lar deg tenke på alle andre ting.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *